Skip to Content

Aveda Pure-Fume tegen kokoswalm of voor als je haar stinkt

Het is geen geheim dat ik niet van zoete geuren en kokoswalmen houd. Helaas krijg je deze geurtjes er vaak gratis bij als je haarproducten koopt die gericht zijn op de verzorging van krullen en kroeshaar. Dit nagenoeg voldongen feit kun je op de koop toe nemen of “fight the power!” Bestrijdt dit soort geuren en verzorg gelijkertijd je haar met behulp van de nieuwe Aveda Pure-Fume Hair Mists. 

Aveda Pure-Fume tegen kokoswalm of voor als je haar stinkt

Muffig haar

Als je haar stinkt was je normaliter je haar met een shampoo of conditioner. Soms komt het echter voor dat je net een uitgebreide washday achter de rug hebt en je haar alweer muffig ruikt voordat de volgende wasbeurt is aangebroken. Stel je bent in een rokerige ruimte geweest, wat doe je dan? Opnieuw je haren wassen? Naaah, liever niet. Uiteraard zou je ook parfum of deodorant in je haar kunnen sprayen, maar vanwege de ingrediënten is dit redelijk schadelijk voor je haar.
Hair mist of droogshampoo

Een mogelijke oplossing is het gebruik van een droogshampoo of het gebruik van een hair mist. Je kunt bijvoorbeeld zelf een hair mist maken. Mocht je hier geen zin in hebben dan kun je er uiteraard ook één kopen. Aveda voegt deze maand bijvoorbeeld Pure-Fume Hair Mists toe aan hun assortiment met een 99% plantaardige basis.

Cantu Shea Moisture verpakking

Aveda Pure-Fume Hair Mists

Aveda Pure-Fume Hair Mists beloven je haar te verzachten en glans te geven. Daarbij zorgen het ervoor dat je haar lekker ruikt. Aangezien ik bijvoorbeeld van Shea Moisture Curl Enhancing Smoothie houd, maar niet van de bijbehorende geur, is zo’n Aveda Pure-Fume Hair Mists waarschijnlijk geschikt om de geur mee te camoufleren.

Biologische ingrediënten 

Aveda zegt zelf over deze hair mists:

The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences, noemen we aroma’s “Pure-Fumes™”. Dit is niet zomaar een slimme woordspeling – het is eveneens een belangrijke verwijzing naar de zuiverheid van de ingrediënten die wij gebruiken. “Alles wat wij maken refereren we aan Pure-Fume™ omdat we plantaardige ingrediënten gebruiken – de meeste extracten zijn bovendien gecertificeerd biologisch.

Aveda Pure-Fume Geuren 

Vanaf 17 september 2017 zijn er drie Aveda Pure-Fume Hair Mists verkrijgbaar in de volgende geuren:

  1. Pure-Fume Hair Mist Mihana: een kruidig & bloemig  Aziatische Pure-Fume. Bevat een citrus-akkoord en aroma met o.a. jasmijn, gecertificeerd biologische mandarijn en kruidnagel.
  2. Pure-Fume Hair Mist Alanara: een frisse en zuivere Braziliaanse citrusgeur in combinatie met witte bloemen en verkwikkende houtachtige specerijen. Bevat o.a. een Aroma met gecertificeerd biologische neroli, ylang-ylang en vetiver.
  3. Pure-Fume Hair Mist Marasonna: geïnspireerd op Dubai. Bevat specerijen, roosachtige bloemenakkoorden en kostbare wierook van houtsoorten. Bevat o.a. aroma met sandelhout, gecertificeerd biologische rozen, oud en wierook hars.

Aveda kopen

Elke Aveda Pure-Fume Hair Mist heeft een blend van plantoliën waaronder gecertificeerd biolologische Zonnebloemolie en Kukui Zaad Olie. Daarnaast is de verpakking milieuvriendelijk vanwege de 100% PCR PET flacon. Aveda Hair Mist kost €35 per stuk (75 ml) en is verkrijgbaar bij elke Aveda salon, waaronder Aveda Amsterdam en Aveda Den Haag, spa en verkooppunten.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.