Top
Producten voor mooie krullen

Droog krullend haar & jeukende hoofdhuid: deze bijzondere tip lost jouw probleem op

Als je krullend haar hebt, heb je sneller last van een droge hoofdhuid en dus ook een jeukende hoofdhuid. Het gevolg is meestal: droog krullend haar en (overmatig) haarroos. Omdat ik hier ook last van heb gehad en weet hoe vervelend dit is, deel ik een bijzondere anti-roos tip door middel van een filmpje dat ik speciaal voor jou heb opgenomen. 

Jeukende hoofdhuid

In mijn filmpje laat ik je zien hoe je een jeukende hoofdhuid kunt voorkomen als je droog krullend haar hebt. Dit doe ik door middel van de pre-poo methode, een methode die succesvol is toegepast door verschillende personen met kroeshaar en ander krullend haar.

Droog krullend haar

Dit filmpje heb ik ook gemaakt omdat ik vragen kreeg over hoe je de pre-poo methode exact uitvoert. Ik greep de gelegenheid aan om nieuwe haarverzorging gericht op droog krullend haar uit te proberen. Het resultaat zie je terug in het onderstaande filmpje. Onderaan dit blog artikel kun je trouwens lezen welke haarproducten ik heb gebruik en waar ik ze heb gekocht.

pre_poo_jojoba_olie_arganolie
Jeukende hoofdhuid & droog krullend haar: deze bijzondere tip lost jouw probleem op

’s Ochtends als ik opsta dan ziet mijn haar er zo uit

Ik weet niet hoe jouw haar er ’s ochtends uit ziet, maar als ik voor het slapen gaan een knot maak, ziet mijn haar er de volgende ochtend niet al te best uit. Kortom, in het onderstaande filmpje zie je droog krullend haar dat er voornamelijk pluizig uitziet..


Van pluizig haar naar….

Je zult zien dus dat ik pluizig haar heb. Ik neem je stap voor stap mee in het proces waarbij ik droog krullend haar èn een droge hoofdhuid omtover tot een volle bos kroeshaar, oftewel gehydrateerd haar. Let wel: de nadruk ligt voornamelijk op het hydrateren van mijn hoofdhuid en mijn droge krullen, en niet zozeer op het verbeteren van mijn kruldefinitie. Ben je op zoek naar een methode waarmee je een kick ass kruldefinitie kunt creëren, lees dan: mooie krullen maken met Hawaiian Sily, Shea Moisture & pure Monoi oil.

Gebruikte haarproducten

Zie hier de haarproducten die voorbij komen in mijn filmpje. Verkoopinformatie vind je als je op de linkjes klikt:

Pre-poo filmpje: Jojoba olie, Arganolie, Andrelon Curl & Shine
Een deel van de gebruikte producten die ik heb gebruikt
  1. Roots Only Applicator
  2. Chi Biologische Jojoba olie
  3. Supernaturals 100% pure biologische Arganolie
  4. Andrelon Deluxe Curl & Shine conditioner met Kariteboter
  5. Andrelon Deluxe Curl & Shine haarmasker 
  6. Activilong Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine Shampoo
  7. ORS Curl Unleashed Shea Butter & Mango leave-in conditioner
  8. Shea Moisture Coconut & Hibiscus Frizz Free Curl Mousse

Special shoutout: Roots Only Applicator

Het gebruik van de Roots Only Applicator is mij goed bevallen. Ik bemerkte dat ik door het gebruik van deze applicator minder olie verspil en dus uiteindelijk ook minder olie gebruik. Dit is zeer ideaal als je dure olie gebruikt.

arganolie en jojoba olie pre poo

Hmm, waarom gebruikt ze Andrelon?

Overigens, alle producten die ik heb gebruikt in dit filmpje, zijn producten die ik meerdere keren heb getest. In combinatie met elkaar of op zichzelf. Over alle producten ben ik te spreken. Ook over de Andrelon Deluxe Curl & Shine conditioner en het masker. Deze producten zijn overigens niet Curly Girl friendly (CG). Dit geldt wel voor:

Lees ook

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Er is een instagram van een meisje dat een masker verkoopt het heet :amira curly hairmask en haar insta: krullenclub. Het schijnt super goed te werken, veel before & after fotos van perfecte krullen, maar heb het nog niet zelf getest ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.