Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Essence komt met gel nails starter kit voor thuis

Op Facebook liet ik weten dat Essence ook een kit uitbrengt waarmee je thuis gel nagellak kunt aanbrengen met een LED-lamp. De totale kosten: €34,98! I couldn’t believe it. Vanwege de getoonde interesse op Facebook, bij dezen meer informatie over de budget Essence gel nails at home starter kit die waarschijnlijk snel uitverkocht zal zijn.

gel nails

Dupe Alessandro Striplac?

Essence geeft in hun persbericht het volgende aan over de gel nagellak kits:

 • een perfecte high shine gel manicure die gemakkelijk is aan te brengen;
 • eindeloze mogelijkheden: een prachtige french manicure en alle mogelijke kleuren nagellak;
 • gemakkelijk te verwijderen – de gel kan eenvoudig van de nagels worden getrokken;
 • houdt tot tien dagen lang.

Dit lijkt verdacht veel op de Alessandro gel nagellak die een aantal maanden geleden werd gepresenteerd door Pamela Anderson. Omdat ik de gel nagellak van Alessandro heb mogen testen, ben ik dan ook zeer benieuwd naar deze Essence gel nails at home starter kits, die verkrijgbaar zullen zijn per september 2013.

gel nails

Inhoud gel nails starter kits

Er zijn 2 starter kits, namelijk de colour look en natural french look. Beide kits kosten €9,99 per stuk en bevatten de volgende inhoud:

 • essence gel nails at home primer €2,59
 • essence gel nails at home peel off gel base €2,99
 • essence gel nails at home cleanser €2,59
 • essence gel nails at home french gel top coat €2,99 of essence gel nails at home clear gel top coat €2,99
Anderen lazen ook
Het wonder dat Gel nagellak heet: Alessandro Striplac vs Essence Gel Nails

gel nails

De essence gel nails at home starter kits maken gebruik van een “peel off gel base” formule die onder een LED lamp binnen enkele seconden hard wordt. De LED lamp is niet inbegrepen bij de starter kits en kost  €24,99. Dit betekent dat je in totaal €34,98 kwijt bent om thuis gel nagellak aan te kunnen brengen. Da’s nog eens budget! Alles uit de kit kun je tevens apart kopen voor de bovengenoemde prijzen.

gel mails

Frequent nagelkleur aanpassen

Alle essence colour & go nagellakken kunnen worden gebruikt door ze aan te brengen over de gelnagels. Verwijderen dien je echter wel te doen met acetonvrije nagellakremover. Volgens Esesnce blijven je gelnagels intact en je kun toch frequent je nagelkleur aanpassen. 

Over Essence gel nails at home starter kits

Essence gel nails at home starter kits zijn verkrijgbaar vanaf september 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

 

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Ja zeker! I love budget.
   Ik ben benieuwd of de kwaliteit net zo goed is als van de duurdere merken. Daarnaast heb ik ooit een review gelezen over de peel off base coat en daar werd ik niet erg enthousiast van. Het word afwachten of de formule is veranderd en of de tussenkomst van de LED lamp iets positiefs oplevert.

 1. Rowan says

  Ik ben erg benieuwd, heb nog nooit gelnagels gehad, maar heb er veel goede verhalen over gehoord. Met deze kit zou ik lekker thuis kunnen prutsen en knutselen haha!

  • MacBlogster says

   Ik heb thuis een duurdere kit liggen. Het resultaat is geweldig, maar je moet wel even oefenen voor het beste resultaat.
   Ermee prutsen zou ik je niet aanraden 🙂 Prutsnagels hebben is ook niet oké, hoe goedkoop zo’n kit ook is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.