Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Make-up Newsflash #3: 5x nieuwe killer mascara’s

Lange en volle wimpers, wie wil dit niet? Ikk wel! Daarom gebruik ik graag goede mascara die doet wat het belooft: volume en lengte creëren zonder spinnenpoten. Tijdens mijn zoektocht naar nieuwe killer mascara’s (die van mij is bijna op), stuitte ik op deze nieuwe exemplaren die sinds kort te koop zijn. De belofte: lange wimpers met volume. Soms dankzij Marokkaanse arganolie of Hibiscuspeptides. Bijzonder! 

Killer mascara’s

Wie mijn blog al een tijdje volgt, weet dat mijn eerste mascara review over Estee Lauder Double Wear Mascara ging. Omdat het alweer een tijd geleden is dat ik iets over mascara heb geschreven, laat ik in deze Make-up Newsflash de nieuwste killer mascara’s zien, variërend van el cheapo tot iets prijziger.

NYC Show Time Smokin’ Hot Mascara

Maak kennis met de nieuwe NYC Show Time Smokin’ Hot Mascara! Een killer mascara die volgens het persbericht je wimpers  intens zwart kleurt en voor een ongekend volume zorgt. Laat dit nou net mijn favoriete mascara eigenschappen zijn!

 photo NYCsmokinhotmascara_zps71349c4b.png

De formule van de Smokin’ Hot Mascara bevat intense kleur pigmenten met een matte finish. De precisieborstel separeert en definieert, zodat je geen last van vervelende klontjes en vlekken zou moeten krijgen. Verkoopprijs: €1,99.

Yves Rocher Mascara volume elixir

Yves Rocher Mascara volume elixir photo yves-rocher_Mascaravolumeelixir_zps10b8d0dd.jpg
What’s in a name….. Yves Rocher heeft een mascara ontwikkeld waarbij een volumeverhogende formule gecombineerd wordt met Hibiscuspeptides om de wimpers te herstellen en te versterken. Vanwege het kegelvormige borsteltje met dubbele vezels, kan de Yves Rocher Mascara Volume Elixer nauwkeurig worden aangebracht en zorgt de nieuwe vloeibare crèmeformule voor zachte wimpers. Beschikbaar in 3 kleuren. Verkooprijs: €22.90

Anderen lazen ook
Daily huidverzorging & make-up april

Max Factor Excess Volume Mascara

Max Factor Excess Volume Mascara photo MaxFactorExcessVolumeMascara_zps2c51d321.jpg

De Max Factor Excess Volume Mascara bestaat uit twee stappen waarmee je volume en lengte kunt creëren. Met stap 1 breng je een basecoat aan voor volume. Stap 2 betreft een topcoat waarmee je je wimpers intens zwart maakt. Deze killer mascara gebruik ik vrijwel dagelijks. Verkoopprijs: €19,99.

Rimmel Wonder’full Mascara

 photo RimmelWonderfullMascara_zps7014ffdf.jpeg
Nieuw van Rimmel: Wonder’full Mascara met arganolie. Deze allereerste Rimmel-mascara met Marokkaanse arganolie behoort vrij van klontjes te zijn en zorgt voor zacht aanvoelende en gedefinieerde volle wimpers. Dit dankzij de nieuwe Ultra-Flex Brush die zelfs kleine wimpers meepakt. Verkoopprijs: €13,49

Miss Sporty Pump Up Booster Furious Volume Mascara

Miss Sporty Pump Up Booster Furious Volume Mascara photo MissSportyPumpUpBoosterFuriousVolumeMascara_zps7a9a78dd.jpg
De Miss Sporty Pump Up Booster Furious Volume Mascara belooft je wimpers in een handomdraai tot wel 9x meer volume te geven ZONDER KLONTJES. Dankzij het hightech kunststof borsteltje is één keer dopen voldoende. Met de combinatie van lange en korte haartjes pakt het borsteltje genoeg mascara om meerdere laagjes aan te brengen en zegt men dat de mascara letterlijk op je wimpers glijdt. Als dit geen killer mascara is….. Verkoopprijs:  €4,49

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.