Top
Producten voor mooie krullen

Macblogster’s Top 10 producten

Producten voor Krullen

6
Yes
None
1
1000000
Naam...
/nieuwe-haarverzorgingslijn-chi-keratin/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

Subcategorieën:

Eden Bodyworks Pepermint Tea Tree Shampoo (proteïne vrij)
12,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
15,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image

Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en hydrateren. Verbetert de elasticiteit van je krullen en voorkomt gespleten punten. Bevat proteïne.

Curls Blueberry Bliss Reparative Leave In Conditioner
13,95
Novex My Curls Mystic Black Leave-in Conditioner (proteïne-vrij)
13,95
Bounce Curl Light Gel
33,95
L'oreal Steampod 2.0
181,78152,44
Sale
L
A&M Ghassoul klei poeder (hoofdhuid detox)
5,95
Haarstomer op wielen
124,78
Pure Monoi olie
12,95
Roots Only applicator
14,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en ... Lees meer
15,95

Nieuwe haarverzorgingslijn CHI Keratin

Farouk Systems heeft onlangs een geheel nieuwe haarverzorginglijn gelanceerd: CHI Keratin. Van deze nieuwe lijn mocht ik de shampoo, conditioner en Silk Infusion testen. Hier volgt binnenkort een review over, maar voor nu eerst een korte en officiële introductie. 

Wat is er zo hot aan Keratine?

Keratine is de laatste tijd nogal hot. Er zijn allerlei producten maar ook kappersbehandelingen verkrijgbaar waarbij de kracht van keratine wordt gepromoot. Er wordt beweerd dat je haar er zachter door wordt, meer glanst en meer handelbaar wordt. Ik heb een aantal keren op het punt gestaan om een Keratine behandeling te ondergaan bij de kapper, maar de exorbitante prijs – €250 per 2 à 3 maanden – hield mij tegen. Daarnaast zijn er steeds meer negatieve ervaringen terug te lezen op het Internet. Als alternatief voor zo’n dure Keratine behandeling, is er nu de CHI Keratin lijn van Farouk Systems. Farouk Systems is overigens het bedrijf dat de CHI tang en föhn introduceerde. Oké, maar wat is er zo hot aan keratine?

Blowout

Mijn droge en geblondeerde krullen kunnen wel een keratine oppepper gebruiken.

CHI Keratin lijn

Keratine is een lichaamseigen eiwit dat de basis vormt van je haar en nagels. Een Keratine behandeling moet er dus voor zorgen dat de basis van je haar wordt gerepareerd. Dit heeft als gevolg dat je haar er gezonder en glanzend uit ziet, omdat het onder andere vocht reguleert en herstelt.

Vanwege deze eigenschappen heeft Farouk Systems het toevoegen van keratine aan haarverzorging, doorontwikkeld en vervolgens CHI Keratin ontwikkeld. CHI Keratin bevat een formule die bestaat uit:

  • Keratine: essentieel proteïne en natuurlijke hersteller
  • Jojoba olie: voedt haar en hoofdhuid, versterkt het haar en houd vocht vast
  • Argan olie: hydrateert, versterkt elasticiteit van het haar en maakt het haar handelbaar
  • Keratrix™: een geavanceerde verbinding die de natuurlijke keratineproteïne aanvult in het haar

CHI Kerarin lijn

Geen parabenen en sulfaten

De lijn bestaat uit CHI Keratin ShampooCHI Keratin Conditioner, CHI Keratin Leave-in Conditioner en CHI Keratin Silk Infusion. Farouk Systems belooft het volgende, als je deze producten gebruikt:

  • CHI Keratin herstelt droog en beschadigd haar;
  • je haar krijgt een prachtige glans en voelt weer zijdezacht aan;
  • Alle CHI Keratin producten zijn parabenen vrij. De shampoo bevat tevens geen sulfaten.

Veelbelovend of to good to be true

Dit klinkt veelbelovend. Ik ben dan ook benieuwd wat CHI Keratin voor mijn krullen zal betekenen. Gaat het daadwerkelijk pluis tegen en maakt het mijn haar minder droog? Het antwoord hierop laat nog even op zich wachten, aangezien ik momenteel bezig ben met het op verschillende manieren testen van de CHI Keratin shampoo, conditioner en Silk Infusion. To be continued…..

Q | geloof jij in de werking van keratine treatments?

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • Hoi Floor, ik heb het 1 en ander uitgeprobeerd. Nu nog een kwestie van een review schrijven en foto’s maken. Heb please geduld 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.