Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Daily huidverzorging & make-up april

Vandaag weinig woorden. Ik laat de foto’s het werk doen. Zie hier mijn dagelijkse huidverzorging en make-up gebruik in de maand april. Favoriet zijn de Black UP Sublime Powder en Artistry blush.

Zoals je kunt zien, gebruik ik inmiddels andere huidverzorging. Eerder vertelde ik dat ik skin care van IOMA gebruikte. Hier was ik zeer tevreden over, maar inmiddels ben ik alweer nieuwe huidverzorging aan het testen. Ten eerste omdat mijn IOMA flesjes leeg zijn (ik heb er ongeveer 8 weken meegedaan). Ten tweede omdat ik huidverzorging denk te kunnen vinden die goedkoper is en hetzelfde effect heeft. Mocht dit niet het geval zijn, dan stap ik weer over op IOMA.

 photo Every-day-make-up-blush_zpsbab1b5a0.jpg

 Q | Ben je bekend met één van de huidverzorgings- en make-up producten die ik gebruik? 

Voor meer info & verkoopinformatie over mijn make-up en huidverzorging, klik op de onderstaande productnamen:

Anderen lazen ook
Demak’Up Facelook: win een beauty masterclass!

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Dat ziet er goed uit!
  Wauw de mooie palette is zo fijn geprijsd!
  Dit alles ken ik niet.
  Het wordt tijd om een wislist te gaan maken 😉

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

  • MacBlogster says

   Hoi Ike, het W7 palette is zeer betaalbaar en wordt gehyped als de dupe van Urban Decay Naked 2. Er zijn zelfs vergelijkingen gemaakt en de swatches komen aardig overeen.

  • MacBlogster says

   Hoi Jente, ik kan me voorstellen dat je er benieuwd naar bent. Er zijn veel bloggers die enthousiast zijn over de Serum in oil. Ik gebruik het enkel ‘s avonds (sommigen gebruiken het ook overdag, maar dat vind ik zelf geen succes) en dat werkt prima.

  • MacBlogster says

   Hoi Elsbet, Ik ben er tot nu toe tevreden over. Ik moet echter nog wel even afwachten wat ik er van vind nadat ik het een aantal weken/maanden heb gebruikt.

  • MacBlogster says

   Hoi Meg, als het goed is kun je een tester krijgen in de winkel en voelen hoe het aanvoelt. Het lijkt vettig, maar is het absoluut niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.