Skip to Content

Deze NYX Wonder Pencil is zo geweldig dat ik er nog meer kocht

Bla bla bla. Lees: intro over hoe geweldig NYX Wonder Pencil geweldig is en waarom je er één zou moeten kopen. 
NYX Wonder Pencil shizzle

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit weekend niet zoveel zin had in bloggen. Ondanks dat ik jullie graag enkele tips wilde meegeven, had ik geen zin om lappen tekst te produceren. Ookal weet ik dat er volgers zijn die alles van top tot teen lezen (Muchas Gracias!). Desondanks zijn er ook genoeg lezers die naar beneden scrollen of enkel de foto’s bekijken. Niks mis mee, maar de vraag die ik mij de laatste tijd dan ook stel is of ik mijn tijd verder moet besteden aan het schrijven van lange stukken tekst. In elk geval, vandaag houd ik het dus kort: “koop dit, de NYX Wonder Pencil is fijn. Doei!”

 photo NYX Wonder Pencil 01 amp 02 Header_zpsjegpqyrt.jpg

Deze Wonder Pencil is zo geweldig dat ik er nog meer kocht

Ik kocht….

Dus niet. It’s not going to happen. Ik wil toch vertellen waarom ik inmiddels meer dan 1 keer een NYX Wonder Pencil heb gekocht, want deze potloodjes zijn zo geweldig dat ik er nog meer kocht. Ik kocht namelijk:

 • NYX Wonder Pencil 01 Light
 • NYX Wonder Pencil 02 Medium

Medium vs Light

In mijn review van de NYX Wonder Pencil light (01) kun je in detail lezen wat ik er van vind. Nu zal ik voornamelijk ingaan op het verschil tussen Wonder Pencil light en medium. Ik kocht Medium (02) omdat ik tot nu toe enkel ervaring had met de kleur Light (01). Beide potloden zijn bestemd voor in mijn visagiekoffer. Reden:

 1. tot nu toe is dit de enige concealer pen die in de waterlijn (nat randje van je oog) van modellen blijft zitten. Ik heb alternatieven gekocht, maar die vervagen redelijk snel.
 2. Het is betaalbaar. Een NYX Wonder Pencil kost €5,20 per stuk.

Wonder woman meets Wonder Pencil

Volgens NYX zelf is concealer potloodje “Wonder Woman, meets Wonder Pencil.” Kortom, you need this in your life, want het “vervult alle beauty wensen.” Heavy sh*t dus…..

 photo NYX Wonder Pencil Light amp Medium_zpsrrglhrad.jpg

NYX Wonder Pencil 01 & 02

In de webshop staat vermeld:

Dit potlood vervult de drie belangrijke make-uptaken!
– Te gebruiken als concealer om oneffenheden te verminderen.
– Verlicht uw ogen, door met het potlood uw waterlijn op te lichten.
– Omlijn uw lippen, zodat uw lippenstift niet vervaagd.

Creamy

De NYX Wonder Pencil heeft een romige substantie.  Het is te vergelijken met een cream product in potlood vorm. Zoals je op de foto kunt zien doet de kleur Light (01) z’n naam eer aan. Omdat het op mijn huidskleur erg licht is, gebruik ik het als highlighter. Dit is dan ook het potloodje wat ik 9 van de 10 keer heb gebruikt als je een highlight ziet bij mijn cupidoboog (boven mijn lippen).

 photo NYX Wonder Pencils Light amp Medium_zpshp5bjwpg.jpg

Swatches NYX Wonder Pencil Medium & Light

Concealer of highlighter?

Ondanks dat de kleur Medium (02) op de swatch foto in de buurt komt van mijn huidskleur, kan ik deze kleur tevens gebruiken als highlighter. Eenmaal aangebracht op mijn gezicht is de kleur nog steeds licht, maar omdat het minder opvallend is dan de kleur Light (01), kan ik het gebruiken om donkere oneffenheden lichter te maken. Omdat het goed dekt, zie je de oneffenheden er niet doorheen.

Concealer 

Mijn conclusie is dat in vergelijking met de kleur Light (01), de NYX Wonder Pencil kleuren Medium (02) en Deep (03) meer geschikt zijn om te gebruiken als concealer. Op de onderstaande foto draag ik Medium (02) als concealer onder mijn ogen, in mijn waterlijn en op mijn cupidoboog. De kleur Light (01) draag ik in de binnenkant van mijn ogen.

Deze Wonder Pencil is zo geweldig dat ik er nog meer kocht

Op deze foto heb ik NYX Wonder Pencil Medium (02) onder mijn ogen aangebracht als concealer. Ook heb ik het in mijn waterlijn gebruikt en boven mijn lippen (cupidoboog). In mijn ooghoeken heb ik NYX Wonder Pencil Light (01) gebruikt.

Mijn make-up

De make-up die ik op de bovenstaande foto draag:

Pluspunten NYX Wonder Pencil 

 • Goede dekking & blijft de hele dag zitten. Ook in de waterlijn!
 • De prijs.
 • Kleur Medium (02) is met mijn huidskleur te gebruiken als highlighter en concealer. Dames die donkerder zijn kunnen wellicht beter de kleur Deep (03) gebruiken.
 • Oneffenheden snel en gemakkelijk aanstippen.
 • Highlights snel en gemakkelijk aanbrengen bij wenkbrauw, cupidoboog, waterlijn en binnenkant ogen. Blenden met mijn vinger gaat goed. Gebruik de kleur Light (01).
 • Mocht je het als concealer onder je ogen gebruiken (kleuren Medium 02 of Deep 03): het gaat niet in de lijntjes zitten als je het goed aanbrengt. Je hoeft geen poeder te gebruiken om het te setten.

Minpunten NYX Wonder Pencil

 • Geschikt voor kleine taken, niet geschikt om grote oppervlaktes in je gezicht bijvoorbeeld mee te highlighten en contouren.
 • Mocht je het als concealer onder je ogen gebruiken: dit gaat stroef. Ik vraag me af in hoeverre dit goed is voor de kwetsbare huid onder je ogen. Het gebruik van een vloeibare concealer is wat dat betreft gemakkelijker.

Verkoopinfo NYX Wonder Pencil

De NYX Wonder Pencil is online te koop in deze webshop en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren (Light 01, Medium 02 en Deep 03). Ze kosten €5,20 per stuk.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo’n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.