Top
Producten voor mooie krullen

Selflove 2.0: roze chocolade eten op Galentine’s Day

Heb je een slechte relatie, ben je single of doe je niet aan Valentijnsdag? Het maakt allemaal niet uit. Elke dag is Selflove 2.0-dag dankzij dit bericht over een nieuwe roze chocolade soort: de Ruby IIII.

Valentijnsdag chocolade?

Over een niet al te lange tijd is het Valentijnsdag. De dag die zich voornamelijk centreert rondom het hebben van een liefdespartner. Sommigen worden hier hysterisch blij van. Anderen worden geconfronteerd met oud zeer of een onbeantwoord verlangen.

#Selflove 2.0

Ongeacht in welke categorie je valt, Valentijnsdag is tevens een perfect moment om stil te staan bij de relatie die je met jezelf hebt. Hashtag Selflove 2.0. De relatie met jezelf vormt namelijk de basis van elke goede of slechte relatie met een ander.

Galentine’s Day

Op basis hiervan bombardeer ik Valentine’s Day dus tot ‘Galentine’s Day.’ Een goed excuus om jezelf te verwennen 🙂 en laat ik nou net een hele leuke Galentine’s cadeau tip hebben. Alhoewel, deze tip is voornamelijk interessant als je op z’n minst “ja” kunt antwoorden op 2 van de onderstaande vragen:

  • Houd je van chocolade?
  • Ben je gek op de kleur roze?
  • Houd je van alles dat schittert?

I hope so, want er is namelijk een nieuwe soort chocolade ontdekt: roze chocolade zonder toevoeging van kleurstoffen: Ruby IIII.

Selflove 2.0: roze chocolade eten op Galentine's Day

De bijzondere roze chocolade is gemaakt van de duurzame Ruby cacaoboon en heeft de vorm van een edelsteen: de robijn.

Deze sterrenbeelden maak je blij met de Ruby IIII

Dit klinkt als de perfecte chocolade voor Valentijnsdag / Galentine’s Day. Alhoewel, het is het ook leuk om deze roze chocolade cadeau te geven aan iemand die is geboren onder 1 van de onderstaande astrologische tekens:

  • Ram (Westerse astrologie)
  • Weegschaal (Westerse astrologie)
  • Schorpioen (Westerse astrologie)
  • Tijger (Chinese astrologie)
  • Draak (Chinese astrologie)
  • Hond (Chinese astrologie)

De robijn wordt gezien als dé steen die verbonden is met deze tekens. Kortom, de Ruby IIII is dus ook een leuk cadeau na 14 februari.

Hoe smaakt roze chocolade?

Zelf heb ik de roze chocolade nog niet kunnen proeven, maar het persbericht zegt:

het kenmerkende smaakpatroon van deze chocolade is een intens fruitige smaak met een fris zuurtje. 

Mocht je de Ruby IIII binnenkort kopen en proeven, laat mij dan weten of het lekker is of niet.

Roze chocolade kopen

Oké, nu eindelijk de meest spannende info: waar kun je deze roze chocolade kopen? De Ruby IIII giftbox kun je in Nederland exclusief kopen bij Albert Heijn, vanaf 4 februari 2019.

Verkoopinfo Ruby IIII

Je krijgt een giftbox met 2 chocolade robijnen, gecreëerd zijn door Chocoladefabrikant Barry Callebaut in samenwerking met het Belgische chocoladebedrijf Libeert. Prijs: 4,99 euro.

Selflove 2.0: roze chocolade eten op Galentine's Day

Lees ook

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.