Skip to Content

Winactie: Maak kans op 2 kaarten voor Natural Hair event Locked & Loose 2018!

Binnenkort staat het grootste Natural Hair Event van Nederland weer voor de deur, namelijk Locked & Loose 2018. Je krijgt de kans gratis aanwezig te zijn. Ik mag  namelijk 2 lezers van Macblogster.nl blij maken met een een toegangskaart voor dit event! Lees hier hoe je deze kaarten kunt winnen.

Winactie: Maak kans op 2 kaarten voor Natural Hair event Locked & Loose 2018!

Winactie: Maak kans op 2 kaarten voor Natural Hair event Locked & Loose 2018!

Locked & Loose 2018

Locked & Loose 2018 wordt georganiseerd door The Natural Hair Club (NHC) en is het grootste evenement in Nederland dat in het teken staat van krullen en kroeshaar. Heb je bijvoorbeeld kinderen met krullen of kroeshaar, of dreadlocks? Kroeshaar en witte vingers? Ook in dat geval kun je Locked & Loose 2018 gerust bezoeken.

Goodiebag & programma

Het event wordt dit jaar gesponsord door The Mane Choice en er is een programma voor jong en oud. Er worden verschillende workshops georganiseerd, waaronder The Myth of Protective Styling. Behalve dat je er gelijkgestemden ontmoet, doe je er informatie op en ga je naar huis met verschillende tips & tricks. Ook kun je er o.a. haarverzorgingsproducten kopen, lekker eten en drinken, en krijg je een goed gevulde goodiebag mee.

Lees ook: Krullend haar verzorgen: 4 Super Tips die kreeg tijdens Natural Hair Academy Paris

Shout out Locked & Loose 2018

Met dit event wil NHC uitdragen dat Natural Hair prachtig is in alle geuren en kleuren. Net als ik willen ze graag informatie verspreiden over de verzorging van kroeshaar en krullen. Kennis maakt immers macht. Dit is dan ook de reden dat NHC mij heeft benaderd om iets te vertellen over mijn missie en waarom ik NHC een warm hart toedraag.

Mijn befaamde ‘natte hond look’

In het onderstaande filmpje leg ik uit wat mijn krullen voor mij betekenen en waar ik het meeste naar uitkijk tijdens Locked & Loose 2018. Trouwens, let niet op mijn haar. Ik was een nieuw haarproduct aan het testen en had haast. Het is dus nog nat. Zo werd ik dus vereeuwigd met mijn gehate ‘natte hond look’. Oh well, ook dat is natural hair. Soms zit het geweldig en soms zit het totaal niet. Dit is de realiteit. And that’s okay. *Einde klaagzang*

Win 2 kaarten Locked & Loose 2018

Anyway, zoals ik al aangaf geef ik twee kaarten weg voor dit event. Wil je weten hoe je kunt winnen?

  1. Vertel waarom jij graag bij het Locked & Loose event aanwezig wilt zijn en met wie je deze ervaring graag wilt delen.
  2. Wat is “mijn boodschap” (zie bovenstaand filmpje)?

Laat je antwoorden achter in een comment onder deze winactie op mijn blog. Over twee weken maak ik bekend wie de winnaar is.

Lees ook: Natural hair: verschillende haartexturen

Praktische informatie Natural Hair event

Kun jij niet wachten om bij het grootste Natural Hair Event van Nederland aanwezig te zijn en wil je zeker zijn van een kaartje? Koop je kaarten voor Locked & Loose 2018 via Lockednloose.

  • Datum: 24 juni 2018
  • Tijd: 12.00-19.00 uur
  • Locatie: Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
  • Adres: Posthumalaan 1 3072 AG te Rotterdam

Lees ook

Tip tegen Droog krullend haar & jeukende hoofdhuid Deze Denman brush past bij jouw krullen Maak je eigen Krullen Creme: DIY whipped Shea butter met amandelolie Mooie krullen maken


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Micheline

Thursday 7th of June 2018

Ik ben nu anderhalf jaar natural,zou heel graag naar het evenement willen gaan om meer over mijn haartype en haarproducten te leren. ook wil ik gaan om meer mensen met natural haar te ontmoeten. Dat is super inspirerend voor mij. Ik ben nog altijd zoekend naar de juiste producten. Ben dagelijks bezig you tube films aan het kijken. Belangrijkste voor mij is om meer van mijn haar te gaan houden, mijn haar beter begrijpen. Meer zelfvertrouwen krijgen. En geen product junkie meer zijn. Ik zou graag met mijn zusje willen gaan omdat zij ook natural is en samen ondersteunen we elkaar. We kunnen beiden wat hulp gebruiken.

Jelly

Monday 30th of April 2018

Je boodschap is: , ' je bent niet je haar, je bent zoveel meer. Geloof in jezelf, in je innerlijke kracht. Zo kun je een inspiratie zijn voor anderen.

Ik heb heel veel producten aangeschaft, geprobeerd en met vrijwel elk natuurlijke olie in huis hebbende, krijg ik mijn haar nog steeds niet zacht en gemoistured. Mijn haar is na 1 à 2 uur kurkdroog en mijn prachtige krulletjes zijn gone :(. Ik hoop door dit event, dé tips and tricks te krijgen om mijn haar zacht, gemoistured en gezond te krijgen. Ik wil dat mijn haar weer gaat shinen! Ik neem mijn vriendin mee, zij weet ook nog niet welke producten het best voor haar, haar werken. Een win win situatie dus.

Margaretha

Wednesday 25th of April 2018

Ik zou graag willen gaan met mijn moeder. Juist omdat zij van Surinaamse komaf is en een mix van creools, hinsoestaans en chinees is, is haar haar heel divers en is ze nog altijd op zoek naar het juiste haar product en hoe ze haar haren goed kan twisten zonder dat het gaat springen. Ik zelf ben naast de mixen van mn moeder ook nog half Nederlands en ben altijd wel benieuwd naar andere producten voor mijn haar. Vooral om mijn krullen mooi en verzorgd ee uit latrn zien.Een leerzaam moment en een gezellig dagje in Rotterdam met mijn moeder.

Jij geeft mee in je video, dat jij zelf je eigen IK bent en maakt en niet je haar is wie jouw maakt. Mooi zijn we allemaal hoe we er ook uit zien. POWER PEOPLE

Surya Tower

Wednesday 25th of April 2018

Ik zou graag naar het event komend becouse a sister needs some education ! Ik ben fully natural onder mn wigs and weaves, maar ik vind het wel belangerijk en superrr leuk om met mijn eigen haar rond te lopen, but guess what, dunno what to do with. i was my hair, but then what ?? how to slaaayy my natural hair.

de boodschap was duidelijk ; Geloof in jezelf, geloof in je kracht maar ikbegreep er ook uit dat ik mijn haar ben en dat ik mooi ben zo als ik ben( natural hair )

Sheren

Monday 23rd of April 2018

Ik zou graag met mijn zusje naar het event willen gaan. Zij is bezig met het overgaan naar haar eigen krullen. Ben benieuwd welke tips en tricks en gedeeld gaan worden bij locked en loose waar zij en ik beiden iets aan hebben want ben zelf na 2,5 jaar nog steeds lerende.

Mijn boodschap is om van jezelf te houden. Ongeacht je achtergrond, huidskleur, lengte etc. en vooral je haar! Elke haar soort, type, lengte etc. is uniek en mooi. Dat probeer ik zelf uit te dragen en over te dragen in mijn omgeving.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.