Top

Winactie: Maak kans op 2 kaarten voor Natural Hair event Locked & Loose 2018!

Binnenkort staat het grootste Natural Hair Event van Nederland weer voor de deur, namelijk Locked & Loose 2018. Je krijgt de kans gratis aanwezig te zijn. Ik mag  namelijk 2 lezers van Macblogster.nl blij maken met een een toegangskaart voor dit event! Lees hier hoe je deze kaarten kunt winnen.

Winactie: Maak kans op 2 kaarten voor Natural Hair event Locked & Loose 2018!

Winactie: Maak kans op 2 kaarten voor Natural Hair event Locked & Loose 2018!

Locked & Loose 2018

Locked & Loose 2018 wordt georganiseerd door The Natural Hair Club (NHC) en is het grootste evenement in Nederland dat in het teken staat van krullen en kroeshaar. Heb je bijvoorbeeld kinderen met krullen of kroeshaar, of dreadlocks? Kroeshaar en witte vingers? Ook in dat geval kun je Locked & Loose 2018 gerust bezoeken.

Goodiebag & programma

Het event wordt dit jaar gesponsord door The Mane Choice en er is een programma voor jong en oud. Er worden verschillende workshops georganiseerd, waaronder The Myth of Protective Styling. Behalve dat je er gelijkgestemden ontmoet, doe je er informatie op en ga je naar huis met verschillende tips & tricks. Ook kun je er o.a. haarverzorgingsproducten kopen, lekker eten en drinken, en krijg je een goed gevulde goodiebag mee.

Lees ook: Krullend haar verzorgen: 4 Super Tips die kreeg tijdens Natural Hair Academy Paris

Shout out Locked & Loose 2018

Met dit event wil NHC uitdragen dat Natural Hair prachtig is in alle geuren en kleuren. Net als ik willen ze graag informatie verspreiden over de verzorging van kroeshaar en krullen. Kennis maakt immers macht. Dit is dan ook de reden dat NHC mij heeft benaderd om iets te vertellen over mijn missie en waarom ik NHC een warm hart toedraag.

Anderen lazen ook
Kroeshaar voor witte vingers (deel 2)

Mijn befaamde ‘natte hond look’

In het onderstaande filmpje leg ik uit wat mijn krullen voor mij betekenen en waar ik het meeste naar uitkijk tijdens Locked & Loose 2018. Trouwens, let niet op mijn haar. Ik was een nieuw haarproduct aan het testen en had haast. Het is dus nog nat. Zo werd ik dus vereeuwigd met mijn gehate ‘natte hond look’. Oh well, ook dat is natural hair. Soms zit het geweldig en soms zit het totaal niet. Dit is de realiteit. And that’s okay. *Einde klaagzang*

Win 2 kaarten Locked & Loose 2018

Anyway, zoals ik al aangaf geef ik twee kaarten weg voor dit event. Wil je weten hoe je kunt winnen?

 1. Vertel waarom jij graag bij het Locked & Loose event aanwezig wilt zijn en met wie je deze ervaring graag wilt delen.
 2. Wat is “mijn boodschap” (zie bovenstaand filmpje)?

Laat je antwoorden achter in een comment onder deze winactie op mijn blog. Over twee weken maak ik bekend wie de winnaar is.

Lees ook: Natural hair: verschillende haartexturen

Praktische informatie Natural Hair event

Kun jij niet wachten om bij het grootste Natural Hair Event van Nederland aanwezig te zijn en wil je zeker zijn van een kaartje? Koop je kaarten voor Locked & Loose 2018 via Lockednloose.

 • Datum: 24 juni 2018
 • Tijd: 12.00-19.00 uur
 • Locatie: Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
 • Adres: Posthumalaan 1 3072 AG te Rotterdam

Lees ook

Tip tegen Droog krullend haar & jeukende hoofdhuid Deze Denman brush past bij jouw krullen Maak je eigen Krullen Creme: DIY whipped Shea butter met amandelolie Mooie krullen maken


Anderen lazen ook
Natural hair event: Luv & Learn Your Beauty 2015

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Silvana Ommel says

  Goodmorning,

  Zelf ben ik nu natural sinds 2015. Tijdens mijn journey leer ik nog elke dag nieuwe dingen over mijn haar. Ik laat mij graag inspireren door andere naturals, daar ben jij er 1 van. Als ik op straat loop, kijk ik ook vol verwondering naar alle variaties die ik voorbij zie komen van kinderen, vrouwen en mannen met natural hair, i love it. Dus wat is er nu leuker dan nieuwe kennis opdoen en tegelijkertijd tal van prachtige kapsels voorbij zien komen op het Locked & Loose natural hair event. Deze ervaring zou ik graag willen delen met mijn curly girl Cheryl, zij heeft mij in mijn journey vaak voorzien van tips.

  Jouw boodschap: Geloof in jezelf, Geloof in je kracht!

  Just be you.

  Groetjes Silvana

 2. Marielouise says

  Je hebt de boodschap letterlijk gezegd; ‘Geloof in jezelf, geloof in je kracht’.
  En ik zou met mijn zus gaan! Gewoon weer even een keer wat anders dan de standaard beurzen ?

 3. Melany says

  Ik wil graag met mijn vriendin gaan om meer tips and tricks over natuurlijk haar kan leren. Het lijkt me een leuk moment om meer natuurlijk mensen te leren kennen en ook hun tricks.
  Boodschap : ‘Geloof in jezelf, Geloof in je kracht’

 4. Sandra da Luz says

  Nu bijna 3 jaar natural en alhoewel nog steeds zoekende naar de juiste producten voor mijn haar en wel eens a bad hair day met dezelfde producten notabene, wil ik nooooooooit meer terug naar relaxed hair. Zoals jij zegt ik ben mijn haar, net zoals ik mijn gezicht ben en mijn lichaam, dit ben ik, dit is hoe ik er uit heb moeten zien, zonder kunstmatigheid. Ik geloof in mijzelf. Boodschap die ik graag wil uitdragen en waar ik ook voor sta. Daarom zou ik mijn nicht mee willen nemen. Ook zij is even natural gegaan, werd vervolgens zo wanhopig van haar haar dat niet “meewerkte” dat ze het onlangs weer heeft gerelaxed en nu weer spijt ervan heeft en nu ook een nieuwe natural start wil gaan maken! Graag zou ik haar mee willen vragen, als verrassing overigens naar dit event om ons te laten inspireren door alle mooie mensen.

 5. Nejhla says

  1) Waarom ik graag bij het Locked & Loose event aanwezig wil zijn is omdat ik van haar hou ik kan de hele dag haren transformeren en behandelen ik vind dit event leuk voor de verdere ontwikkeling voor mijn toekomst over haar en om meer over haar te weten en te zien/ervaren. Deze ervaring wil ik met mijn moeder delen.

  2)De boodschap is duidelijk met dit filmpje wil zei je meegeven hoe uniek ieder mens,en met zijn/haar natuurlijk haar soort en tevens verwelkomt zei je op het Locked & Loose event om meer te leren over je natuurlijke haar.

 6. Sheren says

  Ik zou graag met mijn zusje naar het event willen gaan. Zij is bezig met het overgaan naar haar eigen krullen. Ben benieuwd welke tips en tricks en gedeeld gaan worden bij locked en loose waar zij en ik beiden iets aan hebben want ben zelf na 2,5 jaar nog steeds lerende.

  Mijn boodschap is om van jezelf te houden. Ongeacht je achtergrond, huidskleur, lengte etc. en vooral je haar! Elke haar soort, type, lengte etc. is uniek en mooi. Dat probeer ik zelf uit te dragen en over te dragen in mijn omgeving.

 7. Surya Tower says

  Ik zou graag naar het event komend becouse a sister needs some education !
  Ik ben fully natural onder mn wigs and weaves, maar ik vind het wel belangerijk en superrr leuk om met mijn eigen haar rond te lopen, but guess what, dunno what to do with. i was my hair, but then what ?? how to slaaayy my natural hair.

  de boodschap was duidelijk ; Geloof in jezelf, geloof in je kracht maar ikbegreep er ook uit dat ik mijn haar ben en dat ik mooi ben zo als ik ben( natural hair )

 8. Margaretha says

  Ik zou graag willen gaan met mijn moeder. Juist omdat zij van Surinaamse komaf is en een mix van creools, hinsoestaans en chinees is, is haar haar heel divers en is ze nog altijd op zoek naar het juiste haar product en hoe ze haar haren goed kan twisten zonder dat het gaat springen. Ik zelf ben naast de mixen van mn moeder ook nog half Nederlands en ben altijd wel benieuwd naar andere producten voor mijn haar. Vooral om mijn krullen mooi en verzorgd ee uit latrn zien.Een leerzaam moment en een gezellig dagje in Rotterdam met mijn moeder.

  Jij geeft mee in je video, dat jij zelf je eigen IK bent en maakt en niet je haar is wie jouw maakt. Mooi zijn we allemaal hoe we er ook uit zien. POWER PEOPLE

 9. Jelly says

  Je boodschap is: , ‘ je bent niet je haar, je bent zoveel meer. Geloof in jezelf, in je innerlijke kracht. Zo kun je een inspiratie zijn voor anderen.

  Ik heb heel veel producten aangeschaft, geprobeerd en met vrijwel elk natuurlijke olie in huis hebbende, krijg ik mijn haar nog steeds niet zacht en gemoistured. Mijn haar is na 1 à 2 uur kurkdroog en mijn prachtige krulletjes zijn gone :(. Ik hoop door dit event, dé tips and tricks te krijgen om mijn haar zacht, gemoistured en gezond te krijgen. Ik wil dat mijn haar weer gaat shinen! Ik neem mijn vriendin mee, zij weet ook nog niet welke producten het best voor haar, haar werken. Een win win situatie dus.

 10. Micheline says

  Ik ben nu anderhalf jaar natural,zou heel graag naar het evenement willen gaan om meer over mijn haartype en haarproducten te leren. ook wil ik gaan om meer mensen met natural haar te ontmoeten. Dat is super inspirerend voor mij. Ik ben nog altijd zoekend naar de juiste producten. Ben dagelijks bezig you tube films aan het kijken. Belangrijkste voor mij is om meer van mijn haar te gaan houden, mijn haar beter begrijpen. Meer zelfvertrouwen krijgen. En geen product junkie meer zijn. Ik zou graag met mijn zusje willen gaan omdat zij ook natural is en samen ondersteunen we elkaar. We kunnen beiden wat hulp gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar