Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Dating tip: 5 NoNo’s die je moet vermijden

Als single en zelfstandige vrouw wordt je vaak bestempeld als melaatse als je na je 25e nog steeds niet aan de man bent. Vooral als je een goed stel brains hebt en vooraan stond toen de Lieve Heer het pakketje schoonheid uitdeelde. “Wat is er toch met haar aan de hand?” Vraagt menigeen zich af, “ze is vast en zeker een bitch!” Maar wat als miss Single simpelweg een ‘kneus’ is op het dating gebied? Geen paniek. Bestudeer de volgende dating tips als je opnieuw aan het daten slaat. En mocht je een Happy Single zijn die geen behoefte heeft aan een relatie? Pas deze dating tips absoluut niet toe als vrienden of familieleden je weer eens proberen te koppelen.

Dating tip 1. Ik ben te kieskeurig

Het is belangrijk dat je weet wat voor relatie je wenst, maar niet alles hoeft even zwaar te wegen. Het is belangrijk dat je een top 10 pluspunten samenstelt naast een top 10 minpunten. Maar als je lijst met pluspunten 5 pagina’s lang is, ben je té kieskeurig. Bepaal wat je het allerbelangrijkst vindt en stop de rest in de categorie “een bonus waar ik zonder kan leven.”

Anderen lazen ook
Welk advies geef jij: "mijn vriendin heeft te veel eisen!"

Dating tip 2. Mijn trouwjurk hangt al in de kast

Als je je tijdens de 1e date al afvraagt hoe zijn achternaam bij jouw voornaam past, is het tijd om gas terug te nemen. Als je ook nog eens naar zijn 5 jaren plan en favoriete babynamen vraagt, creëer je een zweem van wanhopigheid, waardoor hij hoogstwaarschijnlijk een pakje sigaretten gaat halen en nooit meer wederkeert. Dit is zeker 1 van de ergste dating NoNo’s!

Dating tip 3. Ik ben een open boek

Als je tijdens de 1e date alle ins en outs hebt verteld over degenen die je hart hebben gebroken, voordat de rekening is gearriveerd, vertel je echt té veel. Iets meer mysterie kan zeker geen kwaad. Een ingepakt cadeau maakt immers nieuwsgierig. Stel tijdens de 1e afspraakjes vooral vragen aan je date. Luister meer dan dat je praat. Accepteer dat je date ook vragen stelt, maar realisser je dat je niet alles hoeft te beantwoorden.

Dating tip 4. Ik ben onzeker

Vermijdt (sarcastische) opmerkingen waarmee je jezelf naar beneden haalt en duidelijk wordt dat je aan jezelf of je uiterlijk twijfelt. Waarom zou je eigenlijk? Als je een date hebt gescoord, ben je leuk genoeg, dus waarom zou je twijfelen? Iedereen is wel eens onzeker, maar als je negatief over jezelf denkt, kan je date hetzelfde doen, met alle gevolgen van dien.

Dating tip 5. Ik ben ongeduldig

Als de date geweldig was, is het normaal dat je graag een vervolg ziet, maar wees niet opdringerig. Indien je na 2 dagen nog niets hebt vernomen, is het niet de bedoeling dat je boos wordt en verschillende smsjes verstuurt waarin je om een teken van leven smeekt. Geduld is een schone zaak, een opdringerige vrouw totaal niet. Onthou dat Glenn Close in Fatal Atraction verre van sympathiek was. Indien jij je hier schuldig aan maakt, ben je de queen van de dating NoNo’s. Off with your head!

Anderen lazen ook
Waarom gaan zwarte mannen vreemd & zijn er zoveel alleenstaande moeders?

Q | Welke dating tip hoort hier sowieso ook in het rijtje volgens jou?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.