Top
Producten voor mooie krullen

Hoofddoek binden op een stijlvolle & hippe manier (DIY)

Wil je graag hoofddoek binden, maar weet je niet hoe? Ik laat je in 2 minuten zien hoe: creatief hoofdoek binden op een stijlvolle & hippe manier.DIY hoofddoek binden

Fashion is ‘all about recycling’. Elke trend komt terug, zo ook de hoofddoek a.k.a. de urban turban. Oftewel het hoofddoek binden. Hip in de roaring 20s, 50s en 60s. En zelfs ‘het meisje met de parel’ van schilder Johannes Vermeer is ermee gesignaleerd in 1665-1667. Maar ja, hoe bind je een hoofddoek zonder er uit te zien als Bin Laden of een badkamer nimf?

DIY hoofddoek binden op een stijlvolle & hippe manier

DIY hoofddoek binden op een stijlvolle & hippe manier

Badkamer nimf

Check out mijn filmpje waarin ik laat zien hoe je aan hoofddoek binden doet op 2 manieren. Ontdek dat het helemaal niet zo moeilijk is als dat het lijkt. Het enige dat je nodig hebt is een grote sjaal.

Urban turban fashion statement

Ondanks het dragen van een hoofddoek de ultieme ‘bad hair day cover up’ is, heb ik er weinig mee rond gelopen op straat. Om eerlijk te zijn is het dragen van een opvallende hoofddoek toch wel een ‘ultimate fashion statement’ en dat moet je maar durven.

head scarf aka urban turban

Maar waarom  zou ik het eigenlijk niet doen? Er zijn immers verschillende manieren waarop je aan hoofddoek binden kunt doen, zodat het er erg fashionable en über stylish uit ziet. Zie mijn bovenstaande filmpje waarin ik dus 2 gemakkelijke hoofddoek stijlen laat zien in 1 minuut en 43 seconden.

Hip & stijlvol hoofddoek binden

In de bovenstaande video tutorial laat ik je in 1 minuut en 43 seconden zien welke 2 verschillende stijlen je op een gemakkelijk manier kunt binden. Mocht je trouwens op zoek zijn naar een geschikte hoofddoek, Asos heeft een grote collectie mooie sjaaltjes. Uiteraard kun je ook sjaaltjes scoren via vintage markten.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • Dat valt best mee, behalve als je met zo’n grote strik op je hoofd loopt, maar met dit weer kan het best en de modellen in het eerste filmpje zijn niet zo eng. Beetje makeup op en het staat ook hip ook

  1. grappig. ik kan met dit nog herinneren. 🙂 Ik heb zoveel sjaals (sjalen verslaving :)) mijn mooiste zijn de sjaals van India die bij een salwar horen. Erg mooi. Maar ik scrolde naar beneden waar je nog meer blogartikelen hebt staan en zag de breichalange 🙂 brought me a big smile on my face 😀 ik denk dat ik vanmiddag wat bollen ga kopen bij de zeeman 🙂 Weet al ongeveer wat ik wil maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.