Top
Producten voor mooie krullen

Macblogster’s Top 10 producten

Producten voor Krullen

6
Yes
None
1
1000000
Naam...
/man-of-vrouw-wie-heeft-het-zwaarder/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

Subcategorieën:

Eden Bodyworks Pepermint Tea Tree Shampoo (proteïne vrij)
12,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
15,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image

Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en hydrateren. Verbetert de elasticiteit van je krullen en voorkomt gespleten punten. Bevat proteïne.

Curls Blueberry Bliss Reparative Leave In Conditioner
13,95
Novex My Curls Mystic Black Leave-in Conditioner (proteïne-vrij)
13,95
Bounce Curl Light Gel
33,95
L'oreal Steampod 2.0
181,78152,44
Sale
L
A&M Ghassoul klei poeder (hoofdhuid detox)
5,95
Haarstomer op wielen
124,78
Pure Monoi olie
12,95
Roots Only applicator
14,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en ... Lees meer
15,95

Man of vrouw, wie heeft het zwaarder?

Hormoonschommelingen, menstruatie issues en een strijd tegen de zwaartekracht. Het leven van vrouwen gaat niet altijd over rozen. Uit onderzoek* onder ruim 1000 Nederlandse mannen, blijkt echter dat mannen het ook moeilijk hebben.  Het bespreken van emoties en lichamelijke ongemakken zoals erectieproblemen, urineverlies en een afnemend libido zijn een taboe. Man of vrouw, wie heeft het zwaarder? 
Top-5 mannen problemen

  1. Mannen hebben meer moeite om zich te uiten, en met emoties en ongemakken om te gaan
  2. De zin in seks wordt niet altijd door vrouwen beantwoord
  3. Mannen werken vaak meer en harder
  4. Vrouwen maken het leven van mannen onnodig complex
  5. Gevoel van eindverantwoordelijkheid voor het gezin is een last op hun schouders
Mannen en lichamelijke ongemakken

Credit: American Eagle Outfitters

Mars & Venus 

Het lijkt al vanaf de kleuterschool duidelijk: mannen- en vrouwenvriendschappen zitten anders in elkaar. Waar wij met vriendinnen ziel en zaligheid bespreken, mijden mannen liever diepzinnige gesprekken. Een stereotype scheiding der seksen wordt in het onderzoek bevestigd. Mannen ouwehoeren het liefst met elkaar over onpersoonlijke zaken als sport, het nieuws en werk, en laten hun gezondheid, seksleven en onzekerheden liever onbesproken. Daarnaast blijkt het onderwerp vrouwen beduidend minder interessant naarmate de heren ouder worden. Tijd voor verandering, aldus een kwart van alle heren in Nederland: graag zouden zij het allerliefst meer open zijn over hun emoties. Een op de vijf verlangt zelfs naar meer openheid binnen de vriendengroep.

Man & onzekerheid

Mannen zijn net als vrouwen ook weleens onzeker. 32% Van de ondervraagde mannen wordt onzeker van een gesprek over emoties. Lichamelijke ongemakken blijven ook vaak onbesproken. Zie hier de top 3 van onderwerpen waar mannen het nóóit met hun vrienden over hebben:

  1. Erectieproblemen (49%)
  2. Ongewenst urineverlies (40%)
  3. Afnemend libido (37%)

“Iedereen krijgt te maken met lichamelijke ongemakken”, aldus Marjolijn van Mierlo van TENA Men. “Bij vrouwen zijn dit soort onderwerpen, zoals opspelende hormonen en een veranderend lichaam, alleen veel beter bespreekbaar. Ook zijn vrouwen sinds de pubertijd al gewend om bijbehorende beschermende producten te gebruiken. Lichamelijke ongemakken hoeven het leven van de man dus ook helemaal niet te beïnvloeden, het is de manier waarop ze er mee omgaan. Daarom willen we met het onderzoek openheid creëren. Wanneer er openheid is, komen de oplossingen binnen handbereik”.

*Over het onderzoek

In opdracht van TENA Men voerde onderzoeksbureau Ruigrok NetPanel in april 2016 een onafhankelijk onderzoek uit naar de ‘verborgen issues’ van de man. TENA Men onderzocht welke irritaties, taboes en  ongemakken een rol spelen in het leven van mannen. In totaal namen meer dan 1.000 respondenten deel aan het onderzoek, representatief voor Nederlandse mannen op basis van opleiding en in de leeftijdscategorie 30 tot 75 jaar.
*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.