Skip to Content

Deze haar tool bespaart je geld: Roots Only Applicator!

Denk je dat je dat je mooie krullen krijgt als je jouw haar doordrenkt met haarproducten? Stop met het verspillen van je kostbare haarproducten! Bespaar geld door de Roots Only Applicator te gebruiken. Zie hier hoe je geld kunt besparen door de Roots Only Applicator te gebruiken.

Tekst en foto’s: Angela Loy

Roots Only Applicator bespaart je geld

Roots Only Applicator

Als je krullend haar hebt weet je dat de meeste krullen producten redelijk prijzig zijn. Vanwege de hoge prijzen is het niet per sé prettig om regelmatig nieuwe haarproducten te moeten kopen. Raak je snel door je haarproducten heen? Gebruik de Roots Only Applicator.

De Roots Only Applicator is te koop bij Supernaturals

Zuinig in gebruik

De Roots Only Applicator zorgt ervoor dat je zuiniger met je haarproducten omgaat. Hierdoor bespaar je geld en dit geld kun je vervolgens gebruiken om bijvoorbeeld een hair steamer te kopen. Met een hair steamer kun je namelijk de vochtbalans van krullen opnieuw evenwicht in brengen. Dit zorgt voor mooiere krullen.

Op deze manier gebruik ik de Roots Only Applicator

In de video hieronder kun je zien hoe ik de Roots Only Applicator gebruik en dus geld bespaar omdat mijn haarproducten langer meegaan.

Onmisbaar!

Kortom, wat mij betreft is de Roots Only Applicator dus een onmisbare tool. Ik gebruik het nu al ruim 2 jaar en vind het super handig. Reden: ik kan er bijvoorbeeld de volgende producten gelijkmatiger mee verdelen over mijn krullen:

Roots only applicator 3 zpsazf1ztjf
Ik gebruik de Roots Only Applicator met verschillende krullen producten
  • deep conditioner treatments,
  • oliën,
  • shampoo,
  • leave-in conditioners,
  • en haarverf

De kleine gaatjes in de kam zorgen voor een gelijkmatige en precieze verdeling waardoor je niet meer gebruikt dan nodig is.

?wi=177397&ws=

Tevens staat er op de achterkant van de Roots Only Aplicator een maataanduiding. Dit is zeer handig als je bijvoorbeeld je conditioner of shampoo wilt mengen met verschillende oliën.

Gouden tip

Door de maataanduiding in de gaten te houden kun je goed zien hoeveel haarproduct je werkelijk gebruikt en dus uiteindelijk nodig hebt. Een goede tip die ik je kan geven is door bijvoorbeeld je producten met een beetje water aan te lengen, zoals ik in de bovenstaande video doe.

Roots only applicator 2 zps33gtqqqi
Zie hier de maataanduiding op de fles. 1 oz is ongeveer 30 ml

Lees dit als je denkt dat dit niet mogelijk is op jouw haar

Zoals je ziet gebruik ik kleine hoeveelheden haarproduct. Ondanks dat ik weinig product gebruik kan ik toch mooie krullen creëren die meerdere dagen gehydrateerd blijven. Waarschijnlijk denk je dat dit niet mogelijk is op jouw haar. Wat mij betreft is dit een denkfout.

Juiste techniek voor mooie krullen

Het feit dat je in verschillende Youtube tutorials ziet dat je veel haarproduct nodig hebt om je krullen te hydrateren, maakt niet dat dit een wet van Meden en Perzen is. Met andere woorden: een mooie kruldefinitie niet afhankelijk van het gebruik van héél véél haarproduct. Het is eerder afhankelijk van de techniek die je gebruikt. In de bovenstaande video zie je dit terug.

Krullen producten aanbrengen

Met “techniek” bedoel ik de manier waarop je haarproducten op je haar aanbrengt, welke tools je gebruikt en of je wel/geen hitte gebruikt. Zoals je ziet gebruik ik de volgende tools:

Roots only applicator%201 zpsia1i2bu2
Een lege Roots Only Applicator

Verder gebruik ik de LOC methode. Dit is een techniek die je gebruikt om haarproducten op een bepaalde manier te gebruiken waardoor je krullen langer dan 2 dagen gehydrateerd blijven. Er zijn overigens verschillende technieken die je kunt toepassen.

Lees ook: 4 manieren waarop je olie in je haar kunt gebruiken

De Roots Only Applicator is te koop bij Supernaturals

Koop Roots Only Applicator

Dankzij de Roots Only Applicator verspil ik minder haarproduct dan wanneer ik het niet gebruik. Het mooie is dat je zelf bepaalt wat je er in stopt. Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete oliën met elkaar combineren of je conditioner aanvullen met een heerlijk geurende essential oil.

Op dit moment heb ik 1 flesje, maar ik zou er eigenlijk 2 kunnen gebruiken: 1 voor mijn leave-in conditioner bijvoorbeeld en 1 voor mijn shampoo en haarmasker.

Q | Op welke manier zorg jij ervoor dat je niet teveel haarproduct gebruikt?

Lees ook


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

hippiemeisje

Monday 17th of June 2019

Hmmm, dat is echt wel interessant, dat ga ik me ook aanschaffen, denk ik. dat kan inderdaad een struggle zijn!

Macblogster

Monday 17th of June 2019

Dit is echt een heel handig ding. Ik gebruik ik erg vaak, kan niet meer zonder.

Rachel

Saturday 25th of May 2019

Wat een mega ideaal product zeg, thanks voor sharing!

Macblogster

Sunday 26th of May 2019

You're welcome @Rachel. I love it.

Angela Loy

Saturday 15th of October 2016

Van sommige dingen denk ik wel eens: "had ik het maar bedacht!" Dit is zo'n product waarvan ik dit denk en de bedenker nu loaded is....

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.