Top
Producten voor mooie krullen

Dankzij deze tool knoei je niet meer als je haarverf of een haarmasker aanbrengt

Als je het moeilijk vind om conditioner of dikke olie gelijkmatig te verdelen over je hoofdhuid, is de Roots Only Applicator iets voor jou. Deze hair tool is ook über handig als je vaak je haren verft of een haar relaxer gebruikt. 

 De musthave tool voor je hot oil treatments: Roots Only Applicator!

Lees ook: 4 manieren waarop je olie in je haar kunt gebruiken

Nu in Nederland: Roots Only Applicator

Toen ik de naam van dit product hoorde dacht ik gelijk aan een of andere gadget voor mijn mobieltje. Dit bleek echter niet het geval te zijn, het gaat namelijk over een transparant flesje: de Roots Only Applicator. Tot voor kort was de Roots Only Applicator alleen in Engeland en Amerika verkrijgbaar, maar nu dus ook in Nederland.

 photo de Roots-Only Applicator_zpsr7rhd0ur.jpg

De musthave tool voor je hot oil treatments: Roots Only Applicator!

Zuiniger omgaan met je olie

Mocht het je ontgaan zijn, het gebruik van natuurlijke oliën voor de verzorging van je haar heeft de afgelopen jaren een vogelvlucht genomen. Een tijd geleden was het Marokkaanse arganolie wat de klok sloeg, nu zweert iedereen bij Castorolie voor mooie lang haar. Althans, bijna iedereen. Niet iedereen is gek op geklieder met zo’n dikke olie.

Lees ook: Oliesoorten waar je haar WEL blij van wordt

Gemakkelijker olie aanbrengen

Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht: de Roots Only Applicator. Dit is een transparant flesje met een kam waarmee je haarolie, homemade conditioner of verf gemakkelijk bij je haarwortels kunt aanbrengen.

Roots Only applicator

De musthave tool voor je hot oil treatments: Roots Only Applicator!

Koop Roots Only Applicator

Het mooie van dit product is dat je zelf bepaalt wat je er in stopt. Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete oliën met elkaar combineren of je conditioner aanvullen met een heerlijk geurende essential oil. Daarnaast is het gebruik van de Roots Only Applicator ook nog eens zuinig. De kleine gaatjes in de kam zorgen voor een gelijkmatige en precieze verdeling waardoor je niet meer te veel gebruikt dan nodig is. Deze handige tool is te koop via www.supernaturals.nl.

Andere handige tools zijn:

Q | Welke tool gebruik jij om je hot oil treatment gemakkelijk uit te kunnen voeren?

Lees ook

Dit Banana haarmasker van The Body Shop geeft je krullen een boost! Deze Denman brush past bij jouw krullen Deze hot oil treatment laat je haar groeien: Calendula & Rozenolie behandeling Bounce Curl Review: God's Gift to Curl Heaven


*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.